Autor |
Wiadomość |
hasa
Lubie se pyknąć w AoTa
Dołączył: 08 Wrz 2011
Posty: 4 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Lublin Płeć:
|
Wysłany:
01:06pm, 08.09.2011 |
|
Wiek: 17
Nick: hasa
Poprzednie klany: 4u, wdZ
Staż: 3 lata
Dyspozycyjność: Szkołę mam do 12 codziennie więc prawie cały czas do wieczora.
Coś od siebie: Pojadę was wszystkich jedną ręka :p
Jesteś w stanie płacić za server?: Tak
Zdjęcie: będzie
GG:8537013
Karczek?: a co to jest??
PS. Wiem ze rekrutacja zamknięta ale chce spróbować może akurat się uda |
|
|
|
|
|
|
Vapster
Lubie se pyknąć w AoTa
Dołączył: 26 Sie 2008
Posty: 3714 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: nhmmmbn Płeć:
|
Wysłany:
01:25pm, 08.09.2011 |
|
|
|
|
hasa
Lubie se pyknąć w AoTa
Dołączył: 08 Wrz 2011
Posty: 4 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Lublin Płeć:
|
Wysłany:
01:51pm, 08.09.2011 |
|
nowy |
|
|
|
|
SirKret
KreciQ:*:*:*
Dołączył: 20 Wrz 2005
Posty: 4162 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: że znowu Płeć:
|
Wysłany:
05:44pm, 08.09.2011 |
|
I chcesz do nas dołączać, mimo że ledwo co się zabraliśmy za zbieranie się do kupy? Kurwa, my to mamy renomę |
|
|
|
|
hasa
Lubie se pyknąć w AoTa
Dołączył: 08 Wrz 2011
Posty: 4 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Lublin Płeć:
|
Wysłany:
05:58pm, 08.09.2011 |
|
po prostu widziałem ze reaktywacja sb jest na serwach więc co złożyłem podanie ,a i jutro kończę o 12.55 wiec możecie mnie jutro sprawdzić |
|
|
|
|
Yoda
Mistrz dżedajoof
Dołączył: 03 Wrz 2006
Posty: 6414 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: z nienacka Płeć:
|
Wysłany:
06:39pm, 08.09.2011 |
|
za czym hasasz?
kurwa, codziennie do 12 w szkole, wtf? 17lat?
jaki nick? |
|
|
|
|
Nikczemny Gnój
TechnoViking
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 10737 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gliwic
|
Wysłany:
09:22pm, 08.09.2011 |
|
podaj rl to pogadamy, jak nie to spierdalaj\
btw
"Ile grasz w TO:tak " |
Ostatnio zmieniony przez Nikczemny Gnój dnia 09:23pm, 08.09.2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
|
hasa
Lubie se pyknąć w AoTa
Dołączył: 08 Wrz 2011
Posty: 4 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Lublin Płeć:
|
Wysłany:
01:24pm, 09.09.2011 |
|
nie było |
Ostatnio zmieniony przez hasa dnia 02:31pm, 20.09.2011, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
|
Yoda
Mistrz dżedajoof
Dołączył: 03 Wrz 2006
Posty: 6414 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: z nienacka Płeć:
|
Wysłany:
02:46pm, 09.09.2011 |
|
|
|
|
nyneek
Lubie se pyknąć w AoTa
Dołączył: 26 Cze 2008
Posty: 2472 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Nysa Płeć:
|
Wysłany:
09:56am, 10.09.2011 |
|
nie, spierdalaj, dział zamknięty.
tym bardziej ze nie wiesz co to karczek |
Ostatnio zmieniony przez nyneek dnia 09:56am, 10.09.2011, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
|
Gribel
Lubie se pyknąć w AoTa
Dołączył: 27 Sie 2007
Posty: 1129 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Gdańsk
|
Wysłany:
03:32pm, 11.09.2011 |
|
'' Dyspozycyjność: Szkołę mam do 12 codziennie więc prawie cały czas do wieczora. ''
i 17 lat? chyba ciągle na 6 do szkoły masz ._. |
|
|
|
|
SkiLLerZ
Lubie se pyknąć w AoTa
Dołączył: 16 Sty 2009
Posty: 1225 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Z kątowni Płeć:
|
Wysłany:
05:08pm, 11.09.2011 |
|
na 5 nje pierdol
karczek<3 |
|
|
|
|
Nikczemny Gnój
TechnoViking
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 10737 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gliwic
|
Wysłany:
10:36pm, 11.09.2011 |
|
stzal w kolano chlopcze. Trzeba bylo sklamac i napisac ze wiesz co to karczek |
|
|
|
|
nyneek
Lubie se pyknąć w AoTa
Dołączył: 26 Cze 2008
Posty: 2472 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Nysa Płeć:
|
Wysłany:
08:11pm, 12.09.2011 |
|
nie mam zeszytu z technologii z tamtego roku ale wiki działa:
Cytat: |
Karkówka - określenie z dziedziny gastronomii, oznaczające:
* W tuszy wieprzowej (karkówka wieprzowa) – mięso z kością, od przodu - z odcinka szyjnego i przedniej części grzbietowej, po odcięciu głowy, od tyłu sięgająca do linii oddzielenia schabu (między 4. i 5. kręgiem piersiowym).
* W tuszy cielęcej – karkowo-piersiowa część odcięta od tyłu - po linii odcięcia górki, a od przodu - pomiędzy 2. i 3. kręgiem szyjnym.
* W tuszy baraniej – mięso z kością odcięte z przodu od głowy, a od tyłu - pomiędzy 5. a 6. kręgiem szyjnym.
* W przedniej ćwierćtuszy wołowej – mięso z kością odcięte od przodu - po linii odcięcia szyi, a od tyłu - pomiędzy ostatnim kręgiem szyjnym a pierwszym kręgiem piersiowym.
Najbardziej wartościowym mięsem z karkówki jest wieprzowina, z której wyrabia się baleron; nadaje się do pieczenia, duszenia i smażenia. |
i jeszcze: google.pl > podział półtusz z opisem
jak się nauczysz to rozważymy twoje podanie, ja cie sprawdze na ts, bo sam z tego mialem 5 ;d |
|
|
|
|
Arkin
Lubie se pyknąć w AoTa
Dołączył: 31 Lip 2007
Posty: 5666 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: W-ek Płeć:
|
Wysłany:
01:07pm, 13.09.2011 |
|
a kto wymyślił karczek ? chłop z kujaw arkin |
|
|
|
|
|